Maximizează potențialul afacerii tale

scris de Gabriel Teodorescu

Pentru artizani, mici producători și antreprenori aflați la început de drum, internetul este cea mai bună platformă pentru a ajunge la clienți noi. Navigarea în acest mediu poate fi o provocare, dar cu instrumentele și strategiile potrivite, acești mici antreprenori pot transforma această provocare în cea mai importantă oportunitate pentru afacerea lor. 

La baza acestei oportunități se află calitatea prezenței online și eficiența propriul webshop.

Aceste două “capitole” trebuie să fie componente esențiale ale strategiei tale de business.

Ca și prezența online, crearea propriului magazin online nu este doar despre a avea un spațiu virtual pentru produsele tale, ci este despre a-ți construi un ecosistem digital care să-ți reflecte valorile, să-ți promoveze brandul și să-ți faciliteze interacțiunea cu clienții.

Utilizând platforma pentru creare magazine online, easyCart, poți transforma această oportunitate într-un succes tangibil pentru afacerea ta.

Crearea propriului magazin online

Stabilirea unei prezențe online robuste este o fundație pentru succesul oricărei afaceri moderne. Pentru artizani, mici producători și antreprenori la început de drum, lansarea propriului magazin online reprezintă punctul de acces la un public vast.

easyCart face acest proces accesibil și surprinzător de simplu. 

Ce faci tu?
  • Intri pe easycart.ro
  • Alegi configurația abonamentului (nu trebuie să introduci date bancare)
  • Discuți cu unul din colegii noștri într-un call demonstrativ și consultativ
  • Te înregistrezi pe platformă cu datele firmei
  • Completezi toți pașii (contract, proforma, design brief)
Ce facem noi?

O echipă dedicată de experți în eCommerce te ajută de la configurarea abonamentului.

Îți construim și îți lansăm magazinul online. De asemenea, îți asigurăm suportul necesar pentru ca tu să te poți concentra pe promovare și vânzări. 

Eficiența magazinului online

Ușurința utilizării și personalizare

Una dintre cele mai mari provocări în crearea unui magazin online este necesitatea de a naviga prin complexitățile tehnice. easyCart elimină aceste bariere, oferind o platformă intuitivă și ușor de utilizat, care îți permite să-ți configurezi magazinul fără a avea nevoie de cunoștințe avansate în domeniul IT. 

Îți poți transforma magazinul într-o experiență de cumpărături unică prin cu ajutorul temelor și funcțiilor easyCart, iar când vine vorba de personalizarea webshop-ului, îi poți crea interfața ideală, nefiind limitat de posibilitățile platformei. 

Fă-ți brandul cunoscut cu un magazin online easyCart, personalizat și adaptat la cerințele tale.

Optimizarea pentru motoarele de căutare (SEO)

Pentru ca potențialii clienți să găsească magazinul tău online, este esențial să fie optimizat pentru motoarele de căutare. easyCart oferă instrumente de SEO care te ajută să îmbunătățești vizibilitatea online, de la optimizarea titlurilor și descrierilor de produs, până la structura URL-urilor și utilizarea cuvintelor cheie relevante. Aceasta înseamnă că produsele și magazinul tău vor avea șanse mai mari de a apărea în primele rezultate ale căutărilor, atrăgând mai mulți vizitatori.

Magazinele online easyCart vine echipate cu:

– Optimizare SEO on-site automată;

– Generare Robots.txt automată;

– Informații Meta editabile (pentru produse, categorii, articole blog, pagini, etc.);

– Optimizare SEO pentru imagini;

– URL-uri SEO friendly, generate automat după titlul produselor;

– H-Tag-uri optimizate;

– Sitemap automat;

– Breadcrumbs optimizate;

– Schema optimizată;

– Linkuri canonice;

– Integrare Open Graphs pentru Social Media;

Toate aceste funcții ajută magazinele să ajungă în prima pagină de rezultate a motoarelor de căutări fără nevoia cheltuirii unui buget impresionant pe posturi sponsorizate. 

Pentru că nu ne place să fim ‘croitorul cu hainele rupte’, vă invităm să căutați pe Google “creare magazin online” și să vă uitați la primele rezultate organice (excluzând posturile sponsorizate).

Securitate și încredere

Securitatea online este o preocupare majoră atât pentru comercianți, cât și pentru clienți. easyCart pune un accent deosebit pe securitate, oferind tranzacții criptate și în conformitate cu standardele PCI DSS pentru a proteja datele personale și financiare ale clienților tăi. Acest nivel de securitate îmbunătățește încrederea clienților în magazinul tău, fiind esențial pentru a construi relații durabile și de succes.

Integrări

Crearea magazinului tău online este doar începutul. easyCart oferă o gamă largă de integrări cu alte platforme și servicii, cum ar fi soluții de plată, agenții de livrare, instrumente de marketing și rețele sociale. Aceste integrări îți permit să automatizezi procesele, să îți extinzi prezența online și să îți optimizezi strategiile de marketing și vânzări.

Avantajul major al platformei easyCart se vede în posibilitățile de extindere ale acesteia. easyCart este o platformă neîngrădită și poate fi conectată cu orice alt serviciu nou. Unul din exemplele des utilizate este cel al ChatGPT-ului, unde din ce în ce mai multă lume prioritizează această integrare cu scopul de a automatiza procesul de creare content.

Suport și comunitate

Pe măsură ce afacerea ta crește, vei avea întrebări sau vei întâmpina provocări. easyCart pune la dispoziție resurse extinse de suport, tutoriale și o comunitate activă de utilizatori și experți. Acest suport îți asigură că vei găsi ajutorul și răspunsurile de care ai nevoie pentru a-ți menține magazinul online în top.

Pe scurt

Creșterea unui business în peisajul digital poate fi o provocare, dar cu uneltele potrivite, artizanii, micii producători și antreprenorii pot transforma provocări precum aceasta în oportunități semnificative de scalare. A avea o prezență online puternică și un magazin online eficient nu este doar o extensie a afacerii tale fizice, este o componentă esențială a strategiei tale de business, care deschide noi orizonturi și posibilități de a-ți atinge și depăși obiectivele.

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.
Adaugă comentariu.
Adaugă nume.
Adaugă email.

Află mai multe despre crearea magazinelor online.

Ai întrebări? Completează formularul și contactează-ne!

Un specialist îți va răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Poți lua legătura cu un consultant apelând 0722 106 764.