De ce să alegi easyCart?

scris de Gabriel Teodorescu

Ce este easyCart?

Dacă ai ajuns să citești acest articol înseamnă că ești, cel puțin, interesat de eCommerce, iar dacă ești interesat de industria comerțului electronic, este foarte probabil să mai fi auzit de easyCart. 

Bineînțeles, ne putem înșela. În acest caz nu ne mai rămâne decât să-ți spunem, pe scurt, că easyCart este platforma eCommerce pentru creare magazine online, care se adresează pieței din România.

Dacă ai o afacere online sau dacă vrei să-ți deschizi una, următoarele rânduri sunt pentru tine.

Articolul prezintă diferențele dintre easyCart și restul.

Nu spun că suntem soluția perfectă pentru necesitățile business-ului tău. Asta rămâne ca tu să decizi. Spun doar că articolul te va ajuta să ne cunoști mai bine și să iei o decizie în beneficiul business-ului tău.

Cu ce se deosebește easyCart de alte platforme? 

Să luăm situația clasică: Ca orice antreprenor implicat în activitățile zilnice ale afacerii sale, ai înțeles rapid avantajele mediului online și te-ai hotărât că este cazul să lansezi un punct de desfacere virtual.

În research-ul tău pentru magazinul online perfect, probabil că ai dat peste cele 3 metode clasice folosite pentru creare webshop-uri:

 • Custom, magazine online dezvoltate de către webdeveloperi în mai multe limbaje de programare (HTML, CSS, JS, PHP, .NET, Java, SQL);
 • Open-source, magazine create cu ajutorul webdeveloperilor pe platforme precum magento, woocommerce (plugin eCommerce pentru wordpress);
 • SaaS, magazine create pe platforme software-as-a-service, unde plătești un abonament și îți creezi singur magazinul (precum Shopify);

Dacă facem un calcul rapid este avantajos să alegem între o platformă SaaS și o platformă open-source. SaaS pentru cei atehnici, care vor să-și construiască singuri magazinul, iar open-source pentru cei care își permit să plătească o echipă de developeri.

Cert este că nu există situația ideală, care să îmbine livrarea rapidă și utilizarea facilă a platformelor SaaS cu flexibilitatea și nivelul ridicat de personalizare al platformelor open-source.

Mai bine spus, nu exista.

easyCart poate fi catalogată ca o platformă hibridă, care îmbină avantajele unui SaaS cu cele ale unei platforme open-source.

Cu easyCart poți achiziționa un magazin online performant printr-un abonament, ca la orice platformă SaaS, numai că nu te vei ocupa tu de crearea lui, ci echipa noastră de webdeveloperi și webdesigneri, ca și în cazul platformelor open-source. 

Tu te vei ocupa doar de administrarea magazinului printr-un panou de comandă simplu și intuitiv.

În alte cuvinte, poți îmbina SaaS-ul cu open-source-ul, prin easyCart, o platformă eCommerce hibridă și neîngrădită. În funcție de configurația abonamentul, poți avea un magazin online generalist sau “o rachetă full options” configurată pentru o anume nișă.

Avantajele easyCart

easyCart are la bază un principiu simplu: să producă vânzări. 

Plecând de la această idee, am creat un UX facil și rapid. De la accesarea magazinului online, până la achiziționarea unui produs, un client are de parcurs un număr minim de pași și de executat un număr minim de click-uri.

Orientarea spre vânzări a easyCart-ului nu se oprește aici. Platforma pune la dispoziție o multitudine de funcții pentru susținerea vânzărilor și pentru măsurarea performanțelor de marketing.

easyCart este o platformă neîngrădită. 

Ce înseamnă asta? Vei putea integra orice aplicație sau platformă terță. 

Vrei integrare cu ChatGPT? Se poate!

Vrei integrare cu facturieri, livratori, plăți online, platforme AI, softuri de inventariere sau management depozit? 

Spre deosebire de platformele SaaS, easyCart poate crea integrări cu alte soluții mult mai rapid.

Spre deosebire de platformele open-source, easyCart poate integra soluții terțe la un cost mic.

easyCart adoptă modelul transparenței.

La easyCart nu vei plăti decât abonamentul. 

Fără taxe de instalare, fără procente din vânzări, fără costuri ascunse.

Dacă ți-ai configurat un abonament, acela este și costul tău lunar pentru magazinul online. Poți accesa oricând configuratorul și îți poți adăuga funcții în abonament, iar prețul acestora va fi mereu afișat.

Funcții easyCart

Funcțiile easyCart sunt împărțite în 3 categorii:

 • Vânzări:
  • Scopul lor este să susțină eforturile în vânzări prin procese și oferte automate.
  • Fie că vorbim de upselling, cross selling sau integrări cu alte canale de vânzări, toate și-au demonstrat valoarea.
 • Marketing
  • Sunt folosite la măsurarea performanțelor de marketing și la educarea administratorului în luarea de decizii informate și în eficientizarea cheltuirii bugetului de marketing.
 • Administrare
  • Ajută la administrarea magazinului, a inventarului și a comenzilor. 

easyCart depășește 100 de funcții, integrări, automatizări și aplicații.

Oricare dintre acestea poate fi adăugată abonamentului tău, oricând, la alegerea ta. 

Pe scurt

easyCart este o platformă hibridă pentru creare magazine online. 

Magazinele online sunt create de o echipă de specialiști în eCommerce (developeri și designeri). Aceștia asigură gradul necesar de calitate în UX, UI și funcționalitate pentru magazinul tău.

Ca și client, vei primi webshop-ul într-un stadiu în care nu mai are nevoie decât de populare cu produse și lansare pe piață. Rolul tău este legat de administrarea și operarea magazinului. Te vei ocupa de inventar, portofoliu produse, vânzări, etc. De restul ne ocupăm noi.

Prin această metodă, easyCart îmbunătățește viața antreprenorilor români din eCommerce și reduce nivelul de efort pe care aceștia trebuie să îl depună pentru lansarea propriului magazin online.

Dacă vrei mai multe detalii, completează o cerere de abonament sau trimite-ne un mesaj. Nu va trebui să îți introduci datele cardului sau alte companiei.

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.
Adaugă comentariu.
Adaugă nume.
Adaugă email.

Află mai multe despre crearea magazinelor online.

Ai întrebări? Completează formularul și contactează-ne!

Un specialist îți va răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Poți lua legătura cu un consultant apelând 0722 106 764.