Vrei să vinzi online?

scris de Gabriel Teodorescu

Vrei să vinzi online?

Nu știi care este cea mai bună soluție pentru crearea unui magazin online la momentul de față?

Tocmai ce am lansat noul abonament configurabil easyCart pentru creare web-shop-uri la doar 24 Euro.

Am transformat easyCart într-o soluție dinamică, modulară, care să se muleze pe necesitățile tuturor antreprenorilor din eCommerce.

Afacere nouă? Nicio problemă! Abonamentul easyCart este doar 24 Euro. Cel mai avantajos preț de pe piață. Vine echipat cu toate opțiunile necesare pentru ca tu să poți începe să vinzi online fără bătăi de cap.

Scalezi un business? Poți configura abonamentul cu funcții și instrumente avansate. Acestea îți vor susține eforturile în vânzări și marketing. Îți permit să măsori efectele campaniilor tale și să scazi costurile de marketing.

Dezvolți un brand? Atunci adaugă abonamentului easyCart pachetele opționale pentru marketing și vânzări profesionale. Astfel, vei avea toate uneltele necesare oricărei echipe de sales și marketing, indiferent dacă acestea sunt in-house sau out-sourced.

Ești o persoană atehnică? Asta nu o să te împiedice să vinzi online cu magazinele easyCart. Abonamentul poate fi extins cu servicii premium care să îți facă administrarea mult mai ușoară.

Ce îți mai trebuie? Hostingul, mentenanța și suportul sunt incluse în abonament. În plus, ai parte de prețuri și comisione preferențiale din partea tuturor partenerilor easyCart.

Hai pe easyCart, configurează-ți abonamentul și începe să vinzi online!

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.
Adaugă comentariu.
Adaugă nume.
Adaugă email.

Află mai multe despre crearea magazinelor online.

Ai întrebări? Completează formularul și contactează-ne!

Un specialist îți va răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Poți lua legătura cu un consultant apelând 0722 106 764.